Part of Square Group

Oryx Projects

Over ons

Oryx Projects is een Belgische projectontwikkelaar die deel uitmaakt van Square Group

Projectontwikkelaar Oryx werd in 2007 opgericht vanuit een groeiende bouwgroep met een passie voor stedelijke ontwikkeling en herwaardering van industriële sites. De gecumuleerde kennis in de groep op vlak van grondsanering, duurzame bouwmaterialen en het opvolgen van complexe infrastructuurwerken vormde de ideale basis voor de toekomstgerichte projectontwikkeling waar Oryx Projects vandaag voor staat.

Lees meer

Lopende projecten

Exclusieve vastgoedprojecten die een meerwaarde bieden op stedelijke toplocaties

Met Oryx Projects richten we ons op uitdagende en strategisch gelegen sites in stedelijke gebieden. Vanuit onze kennis en ervaring vormen we deze vaak complexe projecten om tot kwalitatieve, unieke woon- en leefomgevingen.

Projecten

Bekijk alle lopende projecten

Al onze projecten bieden een duurzame meerwaarde voor de gebruikers en hun omgeving.

Lees meer

Activiteiten

Expertise in residentieel vastgoed, kantoren & retail en brownfieldontwikkeling

De synergie tussen alle entiteiten binnen de circulaire Square Group resulteert, samen met de expertise van het Oryx projectteam, in een duurzame (her)ontwikkeling van stedelijke gebieden waar wonen en werken centraal staan.

Ontdek hier onze activiteiten

Referenties

Onze projecten worden duurzaam en toekomstgericht uitgewerkt.

Bekijk hier onze projecten

We care

Als onderdeel van Square Group dragen we zorg voor onze mensen en voor de omgeving waarin we werken. In ons kwaliteits- en duurzaamheidstreven gaan we altijd the extra mile. Daarnaast onderscheiden we ons nog meer als verantwoordelijke bouwpartner dankzij een circulair groepsmodel. Zo slagen we er pas echt in duurzame waardecreatie te realiseren.

See how we care

Het team

Ons team als onze grootste kracht

We zijn een jong bedrijf met een dynamisch team. Onze mensen zijn de belangrijkste troef van onze organisatie. Zij sturen onze projecten aan, begeleiden onze klanten en leveren kwalitatieve producten op. Daartoe werken we met drie verschillende specialisaties binnen ons team. Voel je je aangesproken?

Contacteer ons

Projectontwikkelaars

Onze projectontwikkelaars sturen het ontwikkelingsproces aan, van de aankoop van het terrein tot de oplevering. Ze hebben een strategische kijk, een brede scope, verantwoordelijkheidszin en affiniteit met alle stadia en aspecten van een vastgoedproject. Zij halen bij alle partijen met wie we samenwerken het beste naar boven. Dit maakt de kracht uit van het project.

Commercieel verantwoordelijken

Onze commercieel verantwoordelijken hebben een sterk commercieel en communicatief profiel en begeleiden de commercialisatie van onze projecten. Zij volgen nauwgezet evoluties in de markt en de maatschappij op, zoeken naar nieuwe concepten en zorgen dat onze producten vlot verkopen en nauw aansluiten bij de wensen van de klant.

Projectcoördinatoren

De projectcoördinatoren hebben een technisch profiel om de uitvoering van het project goed te begeleiden. Ze zijn het eerste aanspreekpunt voor het ontwerpteam en de aannemers tijdens de uitvoering van de werken. Door hun deskundigheid en vakmanschap hebben ze controle over de kwaliteit van de bouw en alle technische documenten.